
طراحی داخلی آپارتمان مدرن + ایده های چیدمان داخلی منزل
سبک های طراحی داخلی دارای تنوع های گسترده ای بوده و یکی از چالش های عمده بسیاری از افرادی که قصد طراحی دکوراسیون منزل خود را دارند، این است که نه این سبک ها را می شناسند و نه برای گفتن آنچه که می خواهند از واژگان و درک درستی برخوردار هستند. واقعیت این است که همین وفور سبک های چیدمان داخلی منحصر به فرد، یافتن گزینه ای را که به بهترین شکل نیاز شما را برآورده می کند، دشوار می سازد. به همین دلیل، شاید بهترین نقطه برای شروع یک پروژه، یادگیری خلاصه ای از سبک های طراحی داخلی و تفاوت های آنها با یکدیگر باشد. با خواندن این بخش از مقاله، شناختی کلی از مهمترین و مشهورترین سبک های طراحی در جهان به دست خواهید آورد. برای مشاهده همه محصولات به صفحه اصلی سایت زجاجی مراجعه نمایید.
انواع سبک های طراحی داخلی :
در ادامه انواع سبک های طراحی داخلی معرفی میشوند:
- طراحی داخلی مدرن
شیوه مدرن، یک اصطلاح طراحی گسترده است که عموما به دکوراسیون خانه هایی اشاره دارد که دارای خطوط صاف و واضح بوده، در انتخاب المان های آنها از یک پالت رنگی ساده استفاده شده و جنس وسایل آنها معمولا از فلز، شیشه یا استیل انتخاب می گردند. طراحی مدرن، حسی از سادگی را در تمامی المان های خانه، مانند مبلمان، القا می کند. بنابراین اگر طراحی داخلی یک منزل عاری از شلوغی و لوازم جانبی غیر ضروری بوده و خطوط و ابعاد صاف و صیقلی به راحتی به چشم می آمد، سبک طراحی آن مدرن محسوب می شود.
- طراحی مینیمالیست
مینیمالیست یا مینیمال، یکی از سبک های طراحی داخلی است که روز به روز از محبوبیت بیشتری برخوردار می شود. این روش، مفاهیم طراحی مدرن را گرفته و آنها را باز هم ساده تر می سازد. وسایل خانه ای که به سبک مینیمال چیده شده اند دارای رنگ های خنثی هستند. مبلمان یک خانه مینیمال کاملا ساده و کاربردی بوده و هیچ شیء اضافی یا پر زرق و برق در وسایل جانبی یا دکوراسیون دیده نمی شود. به طور کلی، طراحی مینیمال با حس عملکرد و خطوط بسیار تمیز و صاف شناخته می شود.
- طراحی داخلی به سبک صنعتی
شیوه صنعتی، یکی از سبک های طراحی است که همان طور که از نام آن برمی آید، از یک انبار یا اتاق زیر شیروانی شهری، الهام می گیرد. حسی از ناتمام بودن و خامی در بسیاری از المان های یک خانه با طراحی صنعتی دیده می شود و بعید نیست که در چنین فضایی، یک قطعه آجر، لوله کشی یا چوب به معرض نمایش گذاشته شود. برای تصور خانه ای با طراحی داخلی به سبک صنعتی، به سقف های بلند، الوارهای قدیمی، لامپ های فلزی آویزان و مبل های کاربردی و کاملا پراکنده فکر کنید. ممکن است در چنین خانه ای از یک یا دو قطعه عکس یا اثر هنری انتزاعی، برای اضافه کردن رنگ به تم خنثای چوب و فلز استفاده شود.
- طراحی داخلی به سبک اسکاندیناوی
سبک طراحی اسکاندیناوی در واقع ادای احترامی به سادگی نمایش داده شده در کشورهای شمال اروپا است. طراحی لوازم به سبک اسکاندیناوی، با وجود سادگی معمولا دارای تم هنری است. اثاثیه خانه ای که به سبک اسکاندیناوی چیده شده است کاملا کاربردی بوده، از خطوط بسیار جالبی برخوردار است و ویژگی های تندیس مانند دارد. از دیگر ویژگی های روش اسکاندیناوی در میان سبک های طراحی داخلی، می توان به پالت های رنگ سفید، جای دادن المان های طبیعی مانند چوب فشرده، پلاستیک روشن، آلومینیوم لعاب دار، استیل و کفش پوش های قطعه ای عریض اشاره کرد.
- طراحی داخلی به سبک سنتی
در میان سبک های طراحی داخلی، شیوه سنتی با جزئیات کاملا کلاسیک، مبلمان مجلل و فراوانی لوازم جانبی شناخته می شود. خانه هایی با طراحی سنتی، غالبا از مبلمان چوبی رنگ خورده و تیره، دکوراسیونی با رنگ های غنی و تنوعی از بافت ها و خطوط منحنی، بهره برده اند. وسایل موجود در دکوراسیون سنتی دارای جزئیات ظریف و پر زرق و برق بوده و پارچه های مخمل، ابریشم و زربفت مورد استفاده در تجهیزات، از بافت ها و الگوهای گوناگونی برخوردار هستند.
- سبک طراحی داخلی انتقالی یا ترنزیشنال
در میان سبک های طراحی داخلی، شیوه انتقالی، به دلیل وام گرفتن از هر دو شیوه سنتی و مدرن، طرفداران بسیار زیادی دارد. در سبک طراحی انتقالی، از میزان متعادلی از شیوه های کلاسیک و مدرن به شکلی استفاده می شود که ظاهر جذاب و غیر منتظره ای در دکوراسیون ایجاد شود. موادی مانند استیل و شیشه در سبک طراحی انتقالی مورد استفاده قرار گرفته و با مبلمانی با شکوه ترکیب می گردد. در نهایت، سبک طراحی انتقالی معمولا شامل پالت های رنگی نسبتا خنثی است که فضایی آرامش بخش را به ارمغان می آورد و شیک بودن را در عین راحتی و دعوت کنندگی ایجاد می کند.
- سبک طراحی داخلی بوهمیان
بوهمیان یکی از محبوب ترین سبک های طراحی منزل و طراحی فشن است که شیوه زندگی راحت را با حداقل قوانین منعکس کرده و شخصی که این سبک را برمی گزیند، در گزینش وسایل و چینش خانه از ندای قلبش پیروی می کند. وجود مبلمان قدیمی و اعلا، اثاثیه سبک، منسوجات و فرش های الهام گرفته از هنر سراسر جهان، مجموعه های هنری و سوغاتی های شهرها و کشورهای مختلف در یک خانه، همه و همه نشان دهنده این هستند که آن مکان به سبک بوهمیان چیده شده است. استفاده از بالش های بزرگ و راحت برای کف زمین و ایجاد فضاهای نشیمن کاملا راحت، یک انتخاب رایج در سبک بوهمیان محسوب می شود. این سبک طراحی داخلی می تواند یک لوستر بسیار بزرگ و مجلل را با یک قالی پر نقش و نگار و یک صندلی آمده از اواسط قرن، در یک فضا جمع کند. انواع مدل های دکوراسیون داخلی را می توانید در ویکی پدیا بخوانید.
تفاوت معماری داخلی و طراحی داخلی چیست؟
آیا می دانستید معماری داخلی با طراحی داخلی تفاوت دارد؟ به غیر از کسانی که در زمینه معماری و طراحی فعالیت دارند عده ای کمی هستند که تفاوت معماری داخلی را با طراحی داخلی متوجه می شوند.همان طور که می بینید علم معماری پیچیده تر از آن است که ما تصور می کنیم. قبل از آن که به معرفی معماری داخلی بپردازیم زیر شاخه آن یعنی طراحی داخلی را مورد بررسی قرار می دهیم. درون هر محیط بسته ای، فضایی وجود دارد که به واسطه یک مرز از محیط بیرون جدا شده است. در واقع کسانی که به کار طراحی مشغول هستند، به طراحی آن فضای داخلی می پردازند. ساخت یک فضا که از محیط بیرون متمایز شده است به دست متخصص طراحی داخلی ساختمان صورت می گیرد. طراحی داخلی یکی از شاخه های اصلی رشته معماری است اما تمام آن نیست.
بنابراین می توان گفت طراحی داخلی زیر شاخه و زیر مجموعه معماری داخلی است اما معماری داخلی حوزه ای گسترده تر از آن را در بر می گیرد. اگر جزئیات یک خانه یا فضای کاری توجه شما را جلب می کند هنر دست طراح داخلی آن است. طراحی ساختمان با علم به هنر، روان شناسی، رنگ ها و نحوه چیدمان صورت می پذیرد. یکی از کارهایی که طراح داخلی انجام می دهد، طراحی دکوراسیون داخلی منزل یا محیط کار است.
طبیعتا استفاده از این ابزار زمانی که به منظور خاصی طراحی شود ضروری است به خصوص زمانی که طراحی برای محیط کار و فضای تجاری صورت بگیرد. یک طراح داخلی می تواند به شما در طراحی دکوراسیون منزل کمک کند زیرا علم آن را دارد در حالی که یک طراح دکوراسیون داخلی نمی تواند کار طراحی داخلی را انجام دهد. طراحی کمک می کند از فضا استفاده بهینه برای کارآیی مد نظر شما صورت گرفته و به بهترین نحو، نورپردازی و فضا سازی می کند تا محیط زیبایی و کارآیی خوبی داشته باشد. طراحی داخلی بیشتر به جنبه های زیبایی شناختی ساختمان و فضا توجه دارند.
وظایف طراح داخلی چیست؟
- تلفیق رنگ ها
- استفاده از لوازم روشنایی مناسب محیط داخلی
- پیشنهاد مبلمان و لوازم منزل مناسب با سبک و فضای دلخواه شما
- استفاده از دکوراتیو های خانه
- جنس متریال لوازم داخلی منزل
- طراحی اتاق ها
- طراحی آشپزخانه
- طراحی و به کار گیری درست در و پنجره ها
- جنس کف پوش
- طراحی حمام
- و به طور کلی هر آن چه به زیبایی محیط ربط پیدا می کند.
معماری داخلی چیست؟
همان طور که از نام معماری داخلی پیداست، زیر شاخه علم معماری قرار می گیرد و شاخه مادر برای طراحی داخلی! اگر بخواهیم به زبان ساده جایگاه معماری داخلی را در فضاسازی عنوان کنیم در بالای آن به معماری بر می خوریم و در پائین آن به طراحی داخلی! زمانی که قرار است یک بنا ساخته شود، یک معمار داخلی باید علاوه بر علم به معماری و ساخت و ساز ها، به طراحی نیز تسلط داشته باشد. فرد متخصصی که به معماری داخلی می پردازد به ساختار بنا و کاربردهای ارتباطی آن شناخت دارد و برای ساخت یک بنا به عوامل بومی، فرهنگی، صنعتی و اقتصادی فضا توجه می کند. یک معمار داخلی 3 کار برای فضا انجام می دهد؛
طراحی کل ساختار یک خانه، ملزومات برق و لوله کشی و عناصر بیرونی و داخلی خانه مانند سقف و کفپوش خانه و هر فضای داخلی دیگر! همان طور که مشاهده می کنید معماری داخلی بیشتر از طراحی داخلی جنبه فنی دارد و کمی پیچیده تر از آن است. جنس کف و سقف، متریال استفاده شده در فضای داخلی، وسایل الکتریکی بیس در یک فضا داخلی با دخالت مستقیم معمار داخلی ساختمان انتخاب می شوند.
در واقع معماری داخلی همان مواردی است که ما نمی بینیم اما مستقیم بر کیفیت ساختمان و فضا اثر می گذارد. یک معمار داخلی از زیر ساخت های ساختمانی آگاهی کامل داشته و از آن ها در راستای هوشمندانه سازی فضا استفاده می کند. در معماری داخلی توجه به دمای فضا داخلی، سطح رطوبت و میزان نور و روشنایی و سیستمهای صوتی توسط فرد متخصص بررسی و کنترل می شود تا میزان کارآیی را به حداکثر برساند.
ارسال نظر
نام شما:
نظر شما:
نکته: HTML ترجمه نمی شود!